My everyday makeup!

Heii! ❤

Tenkte jeg kunne lage ett innlegg med min hverdagssminke for de som er interessert i det! Er sikkert ikke så veldig interessant, men fikk lyst til å lage ett, så.. Bruker forresten ikke så mye sminke nå som det er sol ute! Dette er bare det jeg vanligvis bruker når jeg skal ut, eller det jeg bruker hver dag når jeg skal på skolen! :)

 

Foundation: Først bruker jeg Miracle Touch Liquid Illusion Foundation fra Max Factor I fargen SAND 60 i hele ansiktet! Den dekker helt greit og gir meg en jevn hudtone! Den får ansiktet til å se litt oransj ut, men ikke så mye at det gjør noe, eller at folk legger merke til det!


Concealer: Så tar jeg på denne concealeren fra Maybelline, Fit me! i fargen 10! Den bruker jeg under øyene for å få bort mørke ringer, og for å skjule eventuelt røde kviser!

 

Solpudder: Etter det, tar jeg på dette solpudderet fra Isadora i fargen Highlight Bronze 44 for å fremheve kinnbena! Til det bruker jeg denne kosten fra Real Teechniques, Retractable Kabuki Brush!


Blusher: Denne blushen tar jeg på selve kinnbenene! Vet at en egentlig skal bruke highlighter der, men liker så godt denne fargen, og det har ingenting å si for hvordan kinnbenene blir på meg hvertfall! Gir meg glinsende solrøde kinn på en måte. Ser ikke solbrent ut akkurat, så vet ikke helt hvordan jeg kan forklare det, hehe! Bruker den samme kosten på dette som med solpudderet!


Concealer: Denne er fra Yves Rocher i fargen Beige Clair! Den er laget for å brukes under øyene, men synes den tørker ut huden, så ser istedetfor ut som jeg har kjempemange rynker! Men siden fargen er så lys, passer den perfekt som highlighter på nesen! ❤ Jeg er ikke sånn som konturerer ansiktet mitt så mye, men liker heller å ha "naturlige" skygger som gjør at alt ser finere ut! :)

Øyenbrynspenn: Bruker øyenbrynspennen fra H&M, så vet at det virkelig er på tide å finne noe annet! Den er veldig billig, så det var egentlig derfor jeg kjøpte den, men den får brynene mine til å se litt oransje ut, så har lyst på noe nytt! Har dere noen tips! Det er ikke noe som synes på avstand heldigvis da, men jeg ser det ganske tydelig når jeg tar den på meg! Den er forresten i fargen Light Brown!Mascara: Denne mascaraen er fra L'oréal, Volume Million Lashes, So Couture, og den er virkelig blitt min nye favoritt! Den holder like bra gjennom hele dagen som vannfast, men den er også veldig lett å ta av! Den etterlater seg heller ikke svarte merker under øyene, så det går helt fint å bade med den uten å vær redd for å se grisete ut etterpå! :) Jeg bruker også alltid vippetang først!

Lypsyl: Denne er fra Nivea, og jeg bare elsker den! :D Den fukter leppene utrolig bra og holder de fine hele dagen! De gir også en fin glans jeg liker, og så er den ikke klissete. Jeg tar den virkelig med meg overalt! ❤

 

Liker dere sånne innlegg? Er det noen som bruker de samme tingene?

8 kommentarer

Marte

28.06.2015 kl.09:57

så masse fin sminke!

randombloggnr1

28.06.2015 kl.10:04

Marte: Tusen takk! :)

Juliane

28.06.2015 kl.15:50

Hei hei! :) Så fin blogg du har! Jeg kan tenke meg at du er kjempe pen både med og uten sminke :) Fin sminke foresten :)

Jeg så at du har kommentert på bloggen selgerotter.blogg.no og da tenkte jeg at du kanskje ville like bloggen til en av mine beste venner? :) Hun blogger om hamstere og marsvin og litt hverdagslige ting. Bloggen er helt ny og jeg kan tenke meg at hun blir glad for flere lesere og kommentarer :) Bloggen hennes er gnagerhiet.weebly.com/blogg

Beklager hvis du ikke liker slike kommentarer

randombloggnr1

28.06.2015 kl.17:35

Juliane: Tusen takk! :) Går helt fint å få sånne kommentarer! Skal se innom bloggen hennes! :)

Gnagerhiet

28.06.2015 kl.17:51

Hei! :) Tusen takk for kommentaren på bloggen :) Ser det er Juliane som har vært på fære, hehe :)

Fin blogg du har :) Jeg har null peiling på sminke men det ser bra ut :)

randombloggnr1

28.06.2015 kl.20:03

Gnagerhiet: Heheh, tusen takk! :)

Zahide

28.06.2015 kl.23:36

Veldig mye fint! Sånne innlegg er interessant å lese vettu! Kanskje en rutine med bilder hadde vært noe ? :)

Takk for titten innom min blogg! <3

randombloggnr1

29.06.2015 kl.12:11

Zahide: Takk! :) Det kunne jeg fått til! ;)

Skriv en ny kommentar

randombloggnr1

randombloggnr1

15, Drammen

Hei! Jeg er en jente på 15 år som liker mote, trening, mat og forskjellig annet! Bildene mine er ikke i helt topp kvalitet som dere kan se, men har planer om å få kjøpt meg ett kamera i nærmeste fremtid. Ellers er bildene mine fra weheartit! Håper dere liker bloggen min!<3

Kategorier

Arkiv

hits