Movietime with myself!

Heihei! ❤ 

Blir bare ett kort, lite innlegg nå siden jeg sitter og ser film! Ser på Johnny English, en virkelig bra film! Elsker den så høyt, og ler like mye hver gang! :D Har tenkt til å se en Disney film etterpå også. Husker ikke hva den heter, men den handler hvertfall om en gutt som får tak i en million dollar, også bruker han dem opp på gøye leker osv... Dere skjønner! ;)


                                                   ❤❤❤❤❤

Laget forresten isbiter med bær i for noen dager siden og tenkte jeg kunne bruke det i dag! De smeltet veldig fort, så det ser ikke ut som egentlige isbiter, men da ble hvertfall saften veldig kald og god! Og de laget skikkelig sterk farge på min egentlige blanke drikke (sitronsaft), og ga fra seg veldig god smak! Spiser også BigCut fra Kims med bare salt. Hadde kanskje vært best med smak, men synes denne også er veldig god! :)

Ble veldig dårlige bilder i dag! Liker ikke så veldig godt dette lyset, så prøver å ikke legge ut så mye sånt. Blir hvertfall bedre når jeg får brukt min nye iPhone med mye bedre bildekvalitet! ❤❤

Ha en fin kveld / god natt! ❤

 

4 kommentarer

Q. Vyvy

27.06.2015 kl.11:17

så koselig ;D liker å se på film alene noen ganger.. :)

Emilie Josefine

27.06.2015 kl.14:40

Har både sett Johnny English, og den andre (som jeg heller ikke husker navnet på), kjempe morsomme :D

randombloggnr1

27.06.2015 kl.16:11

Emilie Josefine: Elsker begge! Ler hver gang! :D

randombloggnr1

27.06.2015 kl.16:15

Q. Vyvy: Vet! Hvertfall dersom du har hatt en veldig hektisk dag med masse folk rundt deg! Er deilig å bare få slappet av alene av og til! :)

Skriv en ny kommentar

randombloggnr1

randombloggnr1

15, Drammen

Hei! Jeg er en jente på 15 år som liker mote, trening, mat og forskjellig annet! Bildene mine er ikke i helt topp kvalitet som dere kan se, men har planer om å få kjøpt meg ett kamera i nærmeste fremtid. Ellers er bildene mine fra weheartit! Håper dere liker bloggen min!<3

Kategorier

Arkiv

hits