TRENGER HJELP!!

Heihei dere! ❤

Sitter nå og ser på ulike nettsteder som elkjop, lefdal, expert osv. for å finne en ny mobil! Har ca. 8 000 kr beregnet til å bruke på det, men etter at jeg har begynt å blogge, har jeg tenkt at det å ha en egen PC kunne vært smart. For dersom jeg skal bort eller noe, får jeg jo ikke tatt med meg pc'en. Og det er jo fullt mulig å blogge fra mobilen da, men føler bare det blir litt mer komplisert siden det er så liten skjerm. 

Men tilbake til mobilgreia! Har helst lyst på iPhone siden det er det jeg har mest erfaring med. Vet hvordan den funker og synes at den funker ganske bra! Men nå i det siste har de fleste sagt til meg det at jeg ikke må kjøpe iPhone, fordi det ikke er så bra. De sier at sony er veldig bra, men mamma har det og den begynner å klikke nå etter bare litt over ett halvt år. Og iPhone 4s'en har vart like bra i nå 2 år, så er VELDIG delt om hva jeg skal velge. Så pliiis skriv alle som leser hva dere synes er bra og hvorfor nede i kommentarfeltet. Det trenger ikke være mellom iPhone og sony, kan også være Samsung f.eks.! Trenger bare noe fort, og vil ikke bruke mye penger på noe bortkastet!! ❤❤


Takk for alle tips, alt er til hjelp! ❤ Ha en fin dag videre! ;)

8 kommentarer

STINECHARITE

23.06.2015 kl.15:18

Jeg har iphone, og er veldig fornøyd med det :) har alltid hatt det siden den første kom, og kunne aldri tenkt tanken på å bytte en gang :)

randombloggnr1

23.06.2015 kl.15:24

STINECHARITE: Er det jeg er mest sikker på også! Kommer også til å kjøpe det dersom ikke noen andre kommer med ett supert tips slik at jeg forandrer helt mening! Er likevell litt usikker på 6 og 5S siden 6 er jo nyest, men 5S er billigere... Takk for kommentaren! :)

Henny

23.06.2015 kl.16:16

Du burde kjøpe Sony Experia, den er veldig bra + vanntett :) Ellers er Samsung S4 veldig bra, men om du kjøper den må du be de i kassen om å sjekke om batteriet er feilprosusert. Det var mitt, men da fikk jeg bare ett nytt :)

randombloggnr1

23.06.2015 kl.16:18

Henny: Åh, takk! :) Kan sjekke ut de to! :)

Tanja Höglund Pettersen

23.06.2015 kl.20:37

Iphone, ingen over og ingen ved siden av. Iphone er absolutt best av mange grunner. Her har du en tlf som varer så utrolig lenge

Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

randombloggnr1

23.06.2015 kl.20:41

Tanja Höglund Pettersen: Takk for tipset! :) Skal se på bloggen din også! ;) Ha en fin kveld!

Navnløs

23.06.2015 kl.22:44

Jeg anbefaler Microsoft Lumia 640 LTE! Jeg har nettop byttet fra iPhone til den, og jeg kan absolutt ikke klage! Jeg er superfornøyd, og den kan absolutt måle seg med iPhone, selv om den ligger i en mye lavere prisklasse. Eneste å utsette på den, er at Windows Phone ikke har Snapchat, men de fleste andre apper er de samme:)

Liker forresten bloggen din veldig godt! Keep up the good work :D

randombloggnr1

23.06.2015 kl.22:47

Navnløs: Tusen takk! :) Har ei venninne som har den, og den virker jo bra! Synd den ikke har snapchat da siden det er ganske nødvendig i mitt tilfelle! Er egentlig det, blogging og vanlig mld og ringing jeg kommer til å bruke den til, så... Men takk for tipset likevell! ;)

Skriv en ny kommentar

randombloggnr1

randombloggnr1

15, Drammen

Hei! Jeg er en jente på 15 år som liker mote, trening, mat og forskjellig annet! Bildene mine er ikke i helt topp kvalitet som dere kan se, men har planer om å få kjøpt meg ett kamera i nærmeste fremtid. Ellers er bildene mine fra weheartit! Håper dere liker bloggen min!<3

Kategorier

Arkiv

hits