Fjelltur!

Heii!<3

I dag har jeg vært på fjelltur med noen familiemedlemmer! Var jeg, mamma, onkel, mine to yngre kusiner, bestemor og bestefar! Aner ikke hva fjellet heter, men det var hvertfall et ganske høyt et... Utsikten derfra var kjempefin, så man kunne se folk (ikke egentlig da..) og hus fra alle kantene. Det var ganske trangt med plass der oppe siden det også var veldig mange folk der. Den eneste dagen med sol på lenge!!

Nå er jeg altså kommet ned igjen og venter på at bestemor skal bli ferdig med middagen. Tror det er rømmegrøt hun lager, og av en slags grunn gleder jeg meg faktisk til å spise! Er sikkert fordi det er så lenge siden jeg har spist det... Etterpå skal vi ha en slags rabarbra og jordbær-dessert som mamma holder på å lage akkurat nå!

Det er bare så deilig på sånne dager; Det å trene (hvertfall være i aktivitet) i solen og deretter slappe av og spise god og sunn mat er bare herlig! Håper at det kommer flere sånne dager, for det er det jeg virkelig på sommerstemning av!<3

 

Tok selvfølgelig ingen bilder derfra, noe jeg alltid glemmer når det gjelder noe jeg vil legge ut! Men skal love at jeg hvertfall skal prøve fra nå av å ta flere bilder til dere!! Er sikkert kjedelig å høre om ting og aldri få se bilder... ://

Hva har dere gjort i dag? :)

3 kommentarer

Gunnhild Resell Rød

22.06.2015 kl.18:37

Så hærlig! Alltid digg å gå på fjellturer, var på en kjempefin tur selv i går, men det var så høyt at man nesten ikke ser husene fordi de er så langt nede!

randombloggnr1

22.06.2015 kl.18:41

Gunnhild Resell Rød: Åh, tror dette var bare litt over 500 moh. Har aldri egentlig gått på ett sånn kjempehøyt fjell, men det er noe jeg virkelig vil! Det blir liksom ett annet terreng å gå i! ;)

Gunnhild Resell Rød

22.06.2015 kl.18:54

Ja jeg kan bare anbefale det altså! 500moh er jo ganske høyt det også da! Jer fornøyd bare jeg kommer over 300 egentlig, men man trenger jo ikke gå særlig lenge før man er i den høyden :)

Skriv en ny kommentar

randombloggnr1

randombloggnr1

15, Oslo

Hei! Jeg er en jente på 15 år som liker mote, trening, mat og forskjellig annet! Bildene mine er ikke i helt topp kvalitet som dere kan se, men har planer om å få kjøpt meg ett kamera i nærmeste fremtid. Ellers er bildene mine fra weheartit! Håper dere liker bloggen min!<3

Kategorier

Arkiv

hits