Skolefri!!!

Heii! NÅ ER DET ENDELIIIG SKOLEFRI!! <3 <3 <3

Var siste skoledag i dag, men fikk dra hjem etter bare 2 timer siden vi dro dit bare for å si hade til alle og for å få igjen karakterarket! Fikk ingen 6'ere, men fikk tolv 5'ere og to 4'ere, så er egentlig fornøyd!

Vet at jeg ikke har stått på så mye dette året når det gjelder forbereding til prøver og sånn. Har gjort leksene mine, men følger aldri med i timen, så får nesten ingenting med meg! Og jeg orker ikke å lese om ting jeg ikke kan, så da har det bare blitt til at jeg ikke har giddet å lest! Og er jeg den eneste som gjør det dårligere på skolen når det regner? 

Vet det høres tåpelig ut, men jeg blir alltid mer inspirert til å gjøre bodde ting, være hyggelig mot andre, spise sunt, trene og gjøre det bra på skolen når det er sol. Får på en måte en slags ny energi i meg, og jeg blir alltid glad! Skulle gjort alt for å få tilbake året vi hadde i fjor, med nesten ingen regndager på hele året! Kanskje 5 i hele ferien! Får bare håpe at det blir sånn neste år! <3Håper alle får en fin ferie! <3 

2 kommentarer

Tanja Höglund Pettersen

19.06.2015 kl.20:36

Så herlig, fine bilder :) Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

randombloggnr1

20.06.2015 kl.00:41

Tanja Höglund Pettersen: Takk, det skal jeg gjøre! :)

Skriv en ny kommentar

randombloggnr1

randombloggnr1

15, Oslo

Hei! Jeg er en jente på 15 år som liker mote, trening, mat og forskjellig annet! Bildene mine er ikke i helt topp kvalitet som dere kan se, men har planer om å få kjøpt meg ett kamera i nærmeste fremtid. Ellers er bildene mine fra weheartit! Håper dere liker bloggen min!<3

Kategorier

Arkiv

hits