Endelig fått treningslyst!

Heihei dere!<3

Har lenge slitt med treningslysten, men nå er den endelig her! :D Har lenge tenkt det at "i dag skal jeg faktisk bli sunn!", men det funker aldri. Jeg har noen ganger blitt skikkelig rastløs og hatt lyst til å trent mens jeg har vært på skolen, men det har alltid forsvunnet til jeg har kommet hjem. Men i dag følte jeg skikkelig for å ta en joggetur med en gang jeg kom hjem, og gjorde det med en gang! Altså, dette kan jo også bare vare i en dag etter hva jeg vet, men har bare en følelse på at sommerfølelsen virkelig har kommet nå. Det er snart fri fra skolen så jeg kan gjøre hva jeg vil, men solen er dessverre ikke her da... Men har vært noen dager uten regn, og har klart å spist en del sunt de siste dagene, og skal prøve å få forsette med det! ;)

Vet at jeg har slitt i flere uker (sikkert måneder!!) med å slippe å tvinge seg til å trene, så er skikkelig deilig når det kommer av seg selv sånn som nå! Kan virkelig ikke beskrive det!!<3 Samlet derfor sammen noen bilder for å få dere også litt mer inspirert til å trene og få en sunnere livsstil, i tillegg til å få holdt min oppe ved å se på sånne bilder! :)

(Bildene gir kanskje litt mer sommerfølelse, men det er da jeg hvertfall får treningslyst!:))

 

 

Skal gjøre noen øvelser fra youtube rett etter jeg har fått lagt ut dette! Liker forresten å se på videoene til "blogilates". De er passe lette og mye gøyere enn vanlige sit-ups og push-ups!

Ha en fin dag videre!<3 Håper dere fikk litt bedre lyst til å trene etter dette innlegget! :)

4 kommentarer

Therese <3

18.06.2015 kl.21:49

Kjempe fine bilder! :) Bruker youtube jeg også for å se på øvelser :)

randombloggnr1

19.06.2015 kl.11:37

Therese: Tusen takk! <3 Youtube er hvertfall kjempebra! :)

Therese <3

19.06.2015 kl.18:30

Ja, jeg er super fornøyd med youtube til absolutt alt :)

randombloggnr1

20.06.2015 kl.00:43

Therese: ;)

Skriv en ny kommentar

randombloggnr1

randombloggnr1

15, Oslo

Hei! Jeg er en jente på 15 år som liker mote, trening, mat og forskjellig annet! Bildene mine er ikke i helt topp kvalitet som dere kan se, men har planer om å få kjøpt meg ett kamera i nærmeste fremtid. Ellers er bildene mine fra weheartit! Håper dere liker bloggen min!<3

Kategorier

Arkiv

hits