Endelig er sommeren her!!

Hei dere!<3 Dagen i dag har vært helt fantastisk! Hadde fri fra skolen, så dro og badet sammen med noen venner. Solen skinte for engangsskyld og det var skikkelig deilig og varmt! Har ingen bilder siden jeg dessverre glemte mobilen min hjemme... Men uansett, det var kjempegøy og virkelig noe jeg trengte. Har så absolutt fått opp sommer-humøret etter dette og håper det skal bli enda bedre etterhvert. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, blir sikkert noe husopprydding ettersom at jeg ikke har hjulpet til på en stund. Har tenkt til å få lagt meg litt tidligere enn vanlig også siden det har blitt endel sene kvelder denne uka så jeg føler meg ganske trøtt!

Ha en fin kveld alle sammen!<3

3 kommentarer

sammegreia

05.06.2015 kl.18:15

Elskkkeer sommer! Ha en superflott fredag!

Hadde satt utrolig stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3

Tanja Höglund Pettersen

05.06.2015 kl.21:04

Herlig, fine bilder! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

randombloggnr1

08.06.2015 kl.17:00

Tanja Höglund Pettersen: Takk, så hyggelig!;)

Skriv en ny kommentar

randombloggnr1

randombloggnr1

15, Oslo

Hei! Jeg er en jente på 15 år som liker mote, trening, mat og forskjellig annet! Bildene mine er ikke i helt topp kvalitet som dere kan se, men har planer om å få kjøpt meg ett kamera i nærmeste fremtid. Håper dere liker bloggen min!<3

Kategorier

Arkiv

hits